Место за идеи

Навистина би ни било драго доколку ни испратите ваши идеи и мислења.

Не се двоумете да нѐ контактирате доколку имате прашања и предлози поврзани со активностите на државата за пристапување, управување, користење и следење на климатските финансии преку Зелениот климатски фонд.

НАШИОТ БИЛТЕН

Пријавете се за билтенот “Северна Македонија и Зелениот климатски фонд” за да ги добиете најновите вести за ангажманот на земјата со Зелениот климатски фонд, вклучително приоритети, процедури, ресурси, консултации, вести и настани поврзани со Зелениот климатски фонд во Република Северна Македонија.

 
TOP