Северна Македонија ја поставува основата за климатска акција. Отворен првиот повик за проектни идеи за ЗКФ
Read More
Стартува првиот подготвителен проект од Зелениот климатски фонд
Read More
Северна Македонија и ФАО работат за да ги олеснат инвестициите преку Зелениот климатски фонд
Read More
Национални и регионални можности за соработка со Зелен климатски фонд претставени во Скопје
Read More

Tweets

Зелен развој

НАШИОТ БИЛТЕН

Пријавете се за билтенот “Северна Македонија и Зелениот климатски фонд” за да ги добиете најновите вести за ангажманот на земјата со Зелениот климатски фонд, вклучително приоритети, процедури, ресурси, консултации, вести и настани поврзани со Зелениот климатски фонд во Република Северна Македонија.

 
TOP