Клучните документи поврзани со проектот ќе бидат прикажани во овој дел

The project "Support for the management of an effective national coordinative mechanism regarding the Green CLimate Fund" is the first project of the Republic of North Macedonia under the GReen Climate FUnd (GCF) Readiness and Preparatory Support Programme. It is implemented by the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) under guidence and leadership of the Cabinet of the Deputy President in Charge of Economic Affairs of the Government of the North Macedonia, as National Designated Authority (NDA) to the GCF.

Дознајте повеќе

НАШИОТ БИЛТЕН

Пријавете се за билтенот “Северна Македонија и Зелениот климатски фонд” за да ги добиете најновите вести за ангажманот на земјата со Зелениот климатски фонд, вклучително приоритети, процедури, ресурси, консултации, вести и настани поврзани со Зелениот климатски фонд во Република Северна Македонија.

 
TOP